Chroomstraat 50, Zoetermeer
079 362 05 15
sales@ldj.nl

primobravobanner2 - Geniet van Primo Bravo koffie op het werkWaarom kiezen onze klanten voor verse koffie op het werk van Primo Bravo, boven een ander A-merk?

Primo Bravo is de complete koffievoorziening met kwaliteit. Dat is de kern van het premium label van totaalleverancier Langerak de Jong in Zoetermeer. En omdat Primo Bravo alleen verkrijgbaar is voor klanten van Langerak de Jong, bieden wij u de bijbehorende service en kwaliteit.

Meer info en aanmelden!

 

Herkenbare smaak, hoge kwaliteit bonen

Primo Bravo is de smaak van koffiedrinkend Nederland op het werk. Herkenbaar, smaakvol en gebrand met hoge kwaliteit Arabica en Robusta koffiebonen. De koffie van Primo Bravo is ontwikkeld op basis van eigen recept en gebrand bij een Nederlandse koffiebrander. Deze koffie is vervolgens door ons gecontroleerd op smaak. Ook bij u, na installatie van een nieuwe koffiemachine, testen wij of de smaak nog steeds voldoet. Goede koffie is een goede binnenkomer bij de eerste kennismaking op het werk. Primo Bravo koffie zorgt ervoor! Langerak de Jong houdt al deze voordelen voor u scherp in de gaten. Al die voordelen ziet u niet terug in de prijs. Sterker nog, de kans is groot dat wij een scherpere prijs kunnen neerleggen voor de koffie dan u nu betaalt. Neem contact op, wij rekenen het u graag voor.

Korte lijnen, verse koffie

Alle melanges van Primo Bravo vindt u bij ons, enkele geselecteerde dealers en verder nergens. Elke doos koffie gaat van de koffiebrander naar ons magazijn in Zoetermeer. Vanaf die plek gaat met ons eigen vervoer naar u toe. Levering met korte lijnen, dus. Snelle doorlooptijd, geen tussenhandel en levering op afspraak. Zo garanderen wij verse koffie op het werk, met alle service en voordelen van een premium koffielabel.

Compleet en verzorgd

Achter het merk Primo Bravo staat totaalleverancier Langerak de Jong. Vanaf 1923 vertrouwen onze klanten op kwaliteitsproducten, maar met de bijbehorende dienstverlening van niveau. Levering volgens afspraak, desgewenst bij u bezorgd tot in de bedrijfskeuken. En dat gratis, bij een ordergrootte van €275 of meer.

Met de dienstverlening die u zoekt

De kwaliteit van de koffie op het werk houden wij graag zoveel mogelijk in eigen hand. Onze operators kunnen uw koffievoorziening op orde houden. Want alleen goede koffiebonen of gemalen bonen maakt nog geen lekkere koffie bij u. Goede koffie in een slecht onderhouden koffiemachine, is zonde van uw geld en koffie. Daarnaast bezoeken onze vertegenwoordigers u minimaal een keer per jaar, zodat we zeker weten dat alles gaat zoals u dat wilt. Een goed afgestelde koffiemachine, met de juiste melange, zonder bijsmaak: daar komen uw klanten en collega’s graag voor terug. Voorkom zwakke schakels in uw koffievoorziening. Ervaar echte koffie met echte service bij u op het werk!

Vul het formulier in en maak kennis met de voordelen van Primo Bravo koffie!