Chroomstraat 50, Zoetermeer
079 362 05 15
sales@ldj.nl

Primo Bravo Spaarprogramma

Het premium koffielabel van Langerak de Jong

Nog meer voordeel met het Primo Bravo spaarprogramma

Bovenop alle extra’s die lekkere koffie op het werk brengt bij u, heeft Primo Bravo nog meer voordeel. Het Primo Bravo spaarprogramma biedt u korting, cadeaubonnen of op koffiemachines bij u op het werk. Daarnaast zijn de punten in te zetten voor Bol.com-bonnen. Tot slot kunt u ook Primo Bravo-spaarpunten inzetten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Zo werkt het:

U spaart Primo Bravo punten automatisch bij de aankoop van Primo Bravo koffie en alle toebehoren. Voor iedere 2 euro aan Primo Bravo-artikelen ontvangt u 1 Primo Bravo spaarpunt.

Inruilen kan op vier manieren:

spaarpr1 - Primo Bravo SpaarprogrammaFikse korting op de aankoop van een nieuwe koffiemachine bij Langerak de Jong
De spaarpunten rekenen wij om voor u. Dit bedrag verdubbelen wij. Vervolgens trekken wij dit bedrag af van de aankoop van een koffiemachine. Een nieuwe koffiemachine vindt op de website van Langerak de Jong.

U zult niet de eerste zijn die met het Primo Bravo Spaarprogramma een compleet nieuwe koffiemachine kan aanschaffen! Lees ook onze blog op de site van Langerak de Jong hierover!

 

spaarpr2 - Primo Bravo Spaarprogramma

 

De waarde van uw spaarpunten kunt u verzilveren en laten uitkeren in Bol.com-bonnen.
Laat zien dat u de inzet van uw collega’s waardeert en geef ze een Bol.com bon!

 

 

spaarpr3 - Primo Bravo Spaarprogramma

U doet een donatie aan het Liliane Fonds. Uw spaarpunten worden hiermee aan gift, waarmee u kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden een steuntje in de rug geeft. Langerak de Jong draagt het Liliane Fonds met het Primo Bravo Spaarprogramma een warm hart toe en verhoogt uw gift met 25%!

 

 

 

spaarpr4 - Primo Bravo SpaarprogrammaUw spaarpunten kunt u laten uitkeren in een geldbedrag, wat wij overmaken naar uw bankrekening.